Fyra extra tips för att underlätta flytten

Packa tallrikar ett drama? Använd engångsskumtallrikar

Detta knep gör att flytten inte blir mindre tidskrävande, men säkert mindre stressande. Under alla dessa år måste du ha en stor samling tallrikar i dina köksskåp. Hur synd om dessa tallrikar går sönder? En sak är säker, det är inte klokt att sätta ihop dem i en rörlig låda. Hur gör man det? Köp en låda med engångsskumtallrikar och placera en mellan tallrikarna varje talrik. Detta förhindrar trasiga tallrikar, vad mer kan du önska dig …

Skydda dina glas

Glasvaror är ömtåliga, precis som dina bordsartiklar. Mycket ömtålig. Att transportera alla dina glasvaror är därför en riskfylld manöver. Det vill säga, om du gör det på ett sätt som många andra gör. Lyckligtvis kan du lösa detta genom att använda vinlådor och placera alla dina glasvaror i dem. Du kan till exempel fylla alla tomma och ihåliga hål med tidningar eller toalettpapper. På så sätt ser du till att glaset inte kollapsar mot varandra.

Varje rum i samma låda

Jag tror att alla känner igen det. Du har entusiastiskt börjat packa alla dina saker hemma och en gång i ditt nya hem har du helt tappat översikten. Vart ska allt det där gå?

Lösningen är enkel men logisk att hitta. Placera endast objekt från samma rum i varje låda och skriv på rutan från vilket rum dessa artiklar kommer. Detta förhindrar att du förlorar översikten helt i ditt nya hem och det nya hemmet möbleras snabbare. Trevlig!

Ordna tillräckligt med förpackningsmaterial

Spara tid genom att köpa tillräckligt med förpackningsmaterial. Tänk på lådor, sax och tejp. Ingenting är så irriterande att ta reda på efter en lång arbetsdag att du bara inte har tillräckligt med förpackningsmaterial. Visst nog, stormarknaden stängde för 15 minuter sedan. Så förbered dig väl och uppskatta hur mycket du behöver.

Sätt igång

Låt mig först säga att en flytt fortfarande tar tid och energi. Men om du tänker noggrant i förväg om några sparade tips, läs våra tips när du packar och går igenom våra rörliga tips, så är du ”redo att gå”. Om du har några frågor om ditt drag eller letar efter ett professionellt parti som kan hjälpa dig och / eller ta över (lindra) hela flytten, skulle vi vilja höra från dig. Vänligen kontakta vår flyttfirma från Malmö för detta.