flyttfirma Landskrona

Letar du efter Landskronas bästa flyttfirma? Då behöver du inte leta längre! Välkommen att boka flyttservice av Flyttkarln redan idag!

flyttfirma Landskrona

Letar du efter Landskronas bästa flyttfirma? Då behöver du inte leta längre! Välkommen att boka
flyttservice av Flyttkarln redan idag!

professionell flyttfirma i Landskrona

Flyttkarln är en flyttfirma i Landskrona som hjälper såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar. Hos oss kan ni få hjälp med flytt av hela ert bohag till din nya bostad, arbetsplats eller föreningslokal.

Kontakta oss redan idag för att veta mer om vad vår flyttfirma i Landskrona erbjuder!

Punktlighet och kvalitet
Vi anländer vid utsatt tid och tar ansvar för att arbetet blir korrekt utfört.
låga priser
Vi erbjuder ett av marknadens lägsta priser på flyttservice.
smidig leverans
Vi är experter på flytt och ser till att leverera ditt bohag snabbt och problemfritt.

Flyttkarln

Många människor som står inför en flytt känner en enorm stress. Stress över att få livspusslet att gå ihop samtidigt som en så stor och ofta omvälvande procedur som flytt ska ske så smärtfritt som möjligt. Som tur är så inser allt fler människor fördelarna med att anlita en flyttfirma i Landskrona för att lätta på bördan.

På Flyttkarln i Landskrona agerar vi flyttfirma åt mängder av människor i staden med omnejd varje år. Oavsett om du representerar ett företag eller om du kommer till oss i egenskap av privatperson så hjälper vi dig!

vill du boka tid för din flytt?

Att vara kund hos vår flyttfirma i Landskrona

Vi är stolta över att vara en av Landskronas bästa och mest välrenommerade flyttfirmor. Hela vår verksamhet bygger på att ge kunden en så bra och smidig upplevelse som vanligt. Vi ser vårt goda rykte som ett tecken på att vi har lyckats med detta!

Smidigt och enkelt

Hos oss kan du räkna med att din flytt blir många gånger enklare än om du hade skött den helt själv. Som professionell flyttfirma i Landskrona vet vi hur man sköter flyttarbetet så att det sker så smidigt som möjligt. Vår personal arbetar dagligen med att flytta såväl möbler, flyttlådor och prylar från en plats till en annan. Erfarenheten har gjort oss skickliga på att både bära och packa det som ska flyttas i vår bil. Som kund kan du bara luta dig tillbaka och låta oss sköta frakten av ditt bohag.

säkert

Som flyttfirma i Landskrona är det förstås viktigt att säkerställa att flytten sker på ett säkert sätt. Detta gäller både dina ömtåliga och/eller värdefulla saker som ska fraktas, men också garantier kring arbetet. För att du som kund ska känna dig 100% säker med vår flyttfirma i Landskrona erbjuder vi:
- Skriftligt avtal
Vi ser det som en självklarhet att du ska veta vad vårt arbete kommer att kosta. Därför erbjuder vår flyttfirma i Landskrona fast pris och skriftliga avtal till alla kunder.
- Nödvändiga tillstånd
Flyttkarln i Landskrona är en flyttfirma som har yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen. Detta innebär att vi har rätt att bedriva transporten vid din flytt. Det betyder dessutom att vi täcks av försäkringar om en olycka skulle inträffa. Både för dig som kund och för oss som flyttfirma i Landskrona är det mycket viktigt att detta krav följs.
- Referenser
En av de viktigaste sakerna att tänka på för dig som kund till en flyttfirma i Landskrona är goda referenser. På Flyttkarln har vi gott om sådana. Be därför gärna oss om referensarbeten för att se hur vi har skött tidigare arbeten. Du får referenser genom att kontakta oss via telefon eller email!

tillgängligt

Tillgängligheten för våra kunder är en av de mest grundläggande delarna av vår verksamhet. För de flesta människor är en flytt en omvälvande procedur, och därför är transparens viktig för en lyckad affär. Förutom det faktum att vi alltid ger en tydlig offert så finns vi också tillgängliga för alla våra kunder när de har frågor.

kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss för tidsbokning eller har andra frågor? Vänligen kontakta oss!

4_rektangel@2x

Våra tjänster

Vad behöver du hjälp med vid din flytt? Flyttkarln är en flyttfirma som erbjuder service för olika behov. Kanske behöver du enbart hjälp med själva transporten av möblerna. Eller kanske behöver du hjälp med fler praktiska delar kring din flytt. För att matcha våra kunders olika behov så erbjuder vi en rad olika tjänster kopplade till din flytt.

flytthjälp

Vår standardtjänst är förstås vanlig flytthjälp. Personalen på vår flyttfirma i Landskrona transporterar dina möbler och saker från din gamla bostad till din nya.

flyttlådor

Många har gamla flyttlådor ståendes i källaren från tidigare flyttar. Andra har slängt sina eller har kanske inte behövt tänka på flyttlådor på många år. Om du tillhör de sistnämnda så behöver du inte oroa dig över att behöva kila iväg och köpa flyttlådor. Detta kan vår flyttfirma i Landskrona ordna åt dig i samband med att du tar hjälp av oss vid din flytt.

Inför och efter flytten

Det är långt ifrån alla som har förmågan att kunna packa ner och upp sina saker i flyttlådor. För de som inte kan, orkar eller vill så erbjuder vi en tilläggstjänst där vi packar lådorna åt dig. Teamet på vår flyttfirma i Landskrona packar dessutom upp dem i den nya bostaden.

städning

Flyttstädning är, av många, ansett som den absolut tråkigaste delen av flytten. Vi förstår detta. Efter att flytten är genomförd vill man kunna koncentrera sig på den nya bostaden helt och hållet. Vår flyttfirma i Landskrona möjliggör detta. Som kund hos oss kan du köpa till flyttstädning, vilket innebär att du kan ägna dig åt din nya bostad helt.

Boka vår flyttfirma i Landskrona idag!

Det är aldrig en dålig idé att ta hjälp med en flyttfirma i Landskrona då man står inför en flytt. För en relativt låg kostnad kan du lämna över arbetet i händerna på proffs som sköter jobbet åt dig. Det gör att du fortare kan flytta in i din nya bostad och du slipper en del av stressen för flytten. Dessutom slipper du det plågsamma med att behöva tjata på vänner och familj om att de ska hjälpa dig. Detta är något som många av våra kunder anser är bland det bästa med att anlita flyttfirma i Landskrona.

Vill du komma i kontakt med Flyttkarln och höra mer om vår flyttfirma i Landskrona redan idag? Kontakta oss via telefon eller email så svarar vi på dina frågor!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.