Fem tips för att underlätta flytten

Som diskuterats tidigare kan en flytt vara en mycket stressande tid. Förberedelse, packning. Men naturligtvis finns det mycket mer åt det. Det är därför vi har listat upp fem rörliga tips för dig som gör ditt drag mycket enklare och mindre stressande. Så du blir redo för flytten!

Spara pengar? Leta efter fria

Att spara lite pengar är naturligtvis aldrig fel. Visst inte under en rörlig period, där pengarkranen ofta redan är för långt öppen. Det är därför det är fantastiskt när du hittar flyttlådor gratis. Du hittar dessa i olika butiker, stormarknader och grossister. Kanske har de några lådor kvar?

Säg farväl till onödiga föremål

Under alla dessa år måste du ha gjort en hel samling av så kallade onödiga saker. Saker du har behållit eftersom de ”kan komma till nytta en dag”. Ofta är detta inte fallet och dessa föremål dammas. Säg adjö till dessa saker. Men innan du kastar bort det, tänk på om du kan göra andra människor eller en organisation nöjd med det. På så sätt kan dina saker få ett andra hem och du kan göra andra (och dig själv) nöjda med det. Mindre röror och packningsarbete under flytten och en trevlig känsla. Vad mer vill du ha?

Skapa ett schema

Ett tätt schema är viktigt när du flyttar. Det är ju så mycket att titta på när du flyttar att du alltid glömmer saker så fort du inte har ett schema. Kontrollera vad du måste tänka på väl innan du flyttar och spela in det i en dagbok eller anteckningsbok.

Ta foton av elektroniska apparater innan du kopplar bort dem.

För att vara ärlig är inte alla så tekniskt kunniga och alla dessa kablar orsakar också enorma stressmoment. När allt kommer omkring, har du så många! Hur håller du en tydlig översikt över vilken kabel som ska gå dit?

Du kan enkelt lösa det genom att ta bilder på baksidan av alla dina elektriska apparater i förväg. På så sätt vet du omedelbart hur det fungerande slutresultatet ska se ut och vilken kabel som ska gå dit. Löst!

Glöm inte att packa saker för första natten

Ett stort drama! Du anländer till ditt nya hem och är utmattad. Tyvärr glömde du att packa saker för den första natten. Nu måste du leta i alla lådor för att hitta den tandborsten och tandkräm, underkläder och pyjamas. Och hur är det nästa morgon?

Så packa alla dessa föremål löst och klistra en synlig och igenkännbar etikett på dem. På det här sättet vet du omedelbart var alla dessa föremål finns när du anländer. Trevlig! Att flytta kan vara kul

Att flytta kan vara kul

En ny miljö, nya människor och en ny start. Att flytta ska det inte vara kul? Det kan vara möjligt med dessa fem rörliga tips.

Kontakta oss som din flyttfirma i Malmö!