Att flytta saker kan göras billigt

Eftersom vi tror att flyttning inte alltid behöver vara så dyr är det viktigt att se hur det kan bli billigare. Du vill inte hyra en hel buss för några få objekt eller använda ett gods och stressa om du kör den. För ja, vid skada är dessa kostnader för ditt konto!

Att flytta hela ditt hushållsinnehåll eller några få artiklar innebär redan alla nödvändiga bekymmer, som du kan förhindra med vår transporttjänst. Denna tjänst är idealisk för att enkelt och effektivt ordna flyttning av några få objekt i Malmö och omgivande område.

Den här bloggen förklarar vad transporttjänsten är, vem som kan slå på den och varför den är idealisk.

Transporttjänst?

Vad gör du om du bara vill flytta några få objekt men inte vill lägga ut en hel flytt? Och vad händer om du inte kan eller inte vill bära tunga föremål själv, vad gör du? Exakt har vår flyttfirma från Malmö tänkt på detta och kommit med transporttjänsten.

Denna tjänst erbjuder transport över hela Malmö till en fördelaktig pris. Perfekt för till exempel om du (tillfälligt) flyttade utomlands för en praktikplats eller ett nytt jobb.

Men vi erbjuder också skräddarsydda transportlösningar för företagskunder.

Detta möjliggörs av:

  • en modern och välskött flottpark
  • erfaren personal
  • avtal med olika online-möbelbutiker om leverans av möbler

Så om företaget är beläget i eller i närheten av Malmö är du också på rätt adress som företagskund.

Hur fungerar transporttjänsten?

Transporttjänsten kan användas från 550 kronor per timme. Du får då en flyttare, en tjugo kvadratmeters skåpbil, de verktyg som kan behövas och skyddsmaterial. En annan oro mindre att tänka på.

Naturligtvis är det också möjligt att engagera flera flyttare, du betalar 250 kronor per timme per flyttare. På så sätt kan du spara dig svett.

Du har ingen leverans från möbelaffären?

Du har precis avslutat affären med möbel-säljaren och inga transportmedel för att hämta saker omedelbart eller så gjorde du ett köp i en möbelaffär som kan levereras. Detta kan vara ett problem, men inte för en flyttfirma.

Med kontor i Malmö och med många anställda kan vi ofta vara till tjänst samma dag. Så leta inte längre efter ett prisvärt transportföretag.

Varför transporttjänst?

Vår transporttjänst är den prisvärda och högkvalitativa lösningen. Med bara ett telefonsamtal eller e-post slipper du ditt transportproblem. Tjänsten som kan användas för både privata och företagskunder men kan också användas när du behöver direkttransport för ett visst köp.

Kontakta oss som din flyttfirma i Malmö!